Sök efter:

Veckostädning

Veckostädning utförs 2-4 gånger i månaden. Hur ofta man städar beror på hur utrymmena används, hur många som bor där, samt på hur mycket man gör dagligen. Dagliga sysslor är t.ex. fläckborttagning, att hålla ordning på sina saker, diska, samt torka av nedsmutsade ytor i köket.

Meningen med veckostädningen är att hålla bostadens renlighet på en god nivå så att ytorna inte gror igen, samt att se till att bostaden hålls trivsam, trygg och hälsosam att bo i. Den inneboende förbinder sig också i enlighet med hyreskontraktet att ansvara för bostadens renlighet så att inga skador åsamkas denna.

Att försumma städningen kan innebära kostnader senast när man flyttar ut ur lägenheten och bostaden kontrolleras. Ifall bostaden inte befinner sig i normalt skick kommer städ- och reparationskostnaderna att dras av från den inneboendes garantiavgift.

I veckostädning ingår:

Dammsugning och torkning av golv. Rengöring av toaletter och badrum. Avtorkning av dörrar, dörrkarmar, fönsterbänkar. Rengöring av spis, köksluckor, kyl och frys utvändigt.

Om mer städning än detta önskas t.ex vara att piska mattor, extra toaletter, skotta av balkong, rengöring av ugn och vattna blommor etc. kan detta beställas för ordinarie timdebitering.

RUT-avdrag för privatpersoner

. Det gör att du kan få 50 % skatteavdrag på våra tjänster

Du hittar mer information om Skatteverkets riktlinjer för RUT-avdrag

Välkommna att kontakta oss för prisuppgifter angående Veckostädning.